ÀREES D'AUTOCARAVANES

ACTUALITZACIÓ GENER 2013 

Bé, com faig des de fa un temps, per aquestes dates em dedico a recopilar les àrees d’autocaravanes trobo per la nostra geografia, i com cada any en trobo de noves àrees que es construeixen, i a pesar de la crisi. I crec que per això, per la crisi, els promotors de les noves àrees són municipals: s’adonen que a canvi d’una petita inversió de recursos poden incentivar el turisme i el comerç local. M'estic referint a les iniciatives de La Sénia, Quart i Vilafranca del Penedès.

La notícia de Vilafranca del Penedès


 
També aprofitaré per donar de baixa del llistat algun lloc com el de Ripoll, que no deixa de ser un aparcament permès per a autocaravanes i si bé la iniciativa és encomiable, el fet que no ofereixi serveis no pertoca la seva existència en un llistat d’àrees.


I desprès tenim Platja d’Aro que també ha desaparegut de la llista al convertir-se l’àrea d’autocaravanes en pàrquing d’autocars; en aquest darrer cas una ullada a la premsa mostra allò vist en altres municipis ( recordeu Blanes?) : la desaparició està barrejada amb canvis polítics en el consistori, la confusió estèril entre el concepte “usuari d’àrea d’autocaravanes” i “usuari de càmping” ... vaja que encara queda molta feina per fer. La notícia.
I parlant de feina, agrair com cada any la tasca de les associacions autocaravanistes o de simples particulars autocaravanistes, que dedicant una mica de temps i esforç aconsegueixen tants avantatges per a tot un col•lectiu. Des d’aquí, el meu reconeixement i agraïment públic.
 


I com vaig fer l’altre vegada us poso el mapa d’àrees actualitzat.Mostra LES ÀREES D'AUTOCARAVANES A CATALANUNYA en un mapa més gran


; i si voleu disposar del llistat, el pots descarregar des d’AQUÍ.


Salutacions,

Marceliano Cardoso Romero
elmonperlafinestra@gmail.com
Cornellà de Llobregat, 3 de gener de 2013
Des de la primavera de 2016 hem canviat de lloc. 

Podreu trobar les nostres noves escapades, viatges i alguna cosa més a www.autocaravana.cat 

Us hi esperem!