ESCAPADES

Aquí teniu totes les escapades que hem fet des de l’inici d’aquest bloc, al 2007. Més o menys les tinc agrupades per criteris geogràfics o temàtics. Trobareu una breu descripció del què hem fet durant l’escapada en qüestió, algun enllaç i consells sobre estacionar, pernoctar o àrees d’autocaravanes més properes. Les escapades anotades en aquest bloc són:Lleida: entre les seves planes i muntanyes, per la seva plana , una escapada en transversal o pel Camí de Sant Jaume del Segre . I aquesta pel Solsonès

 
Tarragona: una visita a l’interior de Tarragona , al voltant del Delta de l’Ebremés enllà de l'Ebre , una escapada pel Camí de Sant Jaume de l'Ebre  , encara que plogui  i pel Baix Camp. O aquesta  per les platges del Delta. I aquesta per la seva Conca; o la darrera i més NOVA per les Terres de l'Ebre.

Barcelona: una escapada pel sud , i una altra pel nord , o de l'interior a la costa , i aquesta ,al voltant del Parc de Sant Llorenç, i per l'Anoia  ; i  aquesta  pel Cardener. I la que ens va dur per la C-17 fins el Pirineu. O aquesta NOVA fins el Berguedà.
 
Girona:
- pel
nord de Girona
- i per la seva
geologia i història ,
-
acampats al Golf de Roses al 2011, i al 2011 .
- o pels
Empordans
- o el darrer, per la Garrotxa.
NOU també


La Catalunya Nord: pel Vallespir.Sèrie sobre el Camí de Sant Jaume: per l'Ebre i pel Segre.País Valencià: al llarg de la Marina alacantina o una visita a Castelló.

Aragó
: una escapada primaveral de natura, art i història per
Aragó.

I aquestes no són totes, a Viajar en Autocaravana, secció
Escapadas , en trobareu més, en castellà.

Marce.
elmonperlafinestra@gmail.es

Des de la primavera de 2016 hem canviat de lloc. 

Podreu trobar les nostres noves escapades, viatges i alguna cosa més a www.autocaravana.cat 

Us hi esperem!