divendres, 17 de setembre de 2010

AMB L’AUTOCARAVANA (ACAMPADA) AL GOLF DE ROSES , Setembre de 2010.

Aquesta és una escapada estranya donat que nosaltres habitualment sempre fent ruta amb l’autocaravana, fent poc càmping. I si entrem en un càmping és per motius ben concrets: un bon entorn natural, disposar d’uns serveis ( àrea d’autocaravanes, piscina coberta, rentadora...) o perquè és final d’estiu. I aquest és el cas.


Com fem des de fa anys , la temporada estival l’acabem sempre amb una visita al Golf de Roses i en concret a un dels càmpings que trobareu per allà. I així ,dissabte al matí, acampem l’autocaravana en una parcel•la, quasi la de cada any, i si la canviem és perquè la del costat té més gespa. Muntem la paradeta, i a més, avui que és la Diada i seguint la tradició, pengem la senyera. Alguna família ha fet el mateix a la seva caravana o autocaravana.

El càmping és una extensa instal•lació, ben endreçat i ordenat , situat a peu de platja, amb piscines i un munt de serveis. De catalans n’hi han pocs, sobre tot està ocupat per turisme estranger : holandesos, alemanys, belgues, etc.. I ara , en aquesta època, s’està molt tranquil, comença a buidar-se i hi ha poca gent.I a unes poques passes separen la teva parcel•la del Golf de Roses, aquesta magnífica piscina natural , d’aigües clares i suau brisa, amb el permís de la tramuntana. Amb l’Escala al sud, i al nord: Roses, el perfil de la Serra de l’Albera, els primers relleus del Cap de Creus....


I a partir d’aquí us ho podeu imaginar: visites a la platja, jo especialment; a les piscines, sobre tot els nens; a la platja, torno a ser jo; a les piscines, tots; a la massatgista, la Montse; a la platja; a la piscina; nit tranquil•la ......


I més platja: diumenge al matí, ben d’hora, Montse i jo ens anem a la platja i ens trobem un Golf ple de quietud: la platja buida, les aigües tranquil•les i cristal•lines...un plaer.


Diumenge tarda, recent dinats, sortim del càmping i donem per acabat l’estiu.


Marceliano Cardoso Romero.
marcecrn@yahoo.es
Cornellà de Llobregat, 17 de setembre de 2010.