dissabte, 21 d’agost del 2010

Una oportunitat autocaravanista: Visitar Barcelona durant el Saló del Caravaning.

Els companys de la Secció d’Autocaravanes de la UCC m’han informat de la promoció que existeix per tots aquells autocaravanistes i caravanistes que vulguin visitar l’edició d’enguany del Saló del Caravaning de Barcelona, que es celebrarà a mitjans d’octubre, durant el Pont del 12 d’Octubre.

Trobaràs més informació aquí, però jo destacaria el fet que si estàs associat a un club, una estància per una autocaravana ocupada per dos adults i dos nens com a màxim, més un passi VIP de la fira, durant 4 dies i 3 pernoctes surt per 50€. I el recinte disposarà d’una instal•lació per buidar/carregar aigües, segons m’expliquen els companys de la Secció.

Naturalment, aquesta Fira és una ocasió estupenda per posar-se al dia en les novetats dels sector, començar a pensar en canviar l’autocaravana o incorporar un nou accessori.

Us poso un reportatge del darrer saló:



Però és que , a més, jo invitaria a aquell autocaravanista que aprofiti aquesta promoció per visitar Barcelona, un destí turístic de primer ordre: tindrà cobertes les seves necessitats autocaravanistes, una bona xarxa de transports públics i una Barcelona que a la tardor comença a recuperar la normalitat postvacacional; i, qui ho sap, però amb el canvi climàtic tal vegada encara pugui banyar-se a la Barceloneta.

Per anar fent boca:




I ,per acabar, felicitar i agrair els esforços dels companys de la Secció d’Autocaravanes de la UCC que estan al darrera d’aquesta iniciativa.

Marce.