diumenge, 5 de febrer del 2012

Navarcles, vila autocaravanista

Tal com us deia l'altre dia, avui us parlaré de Navarcles. A la comarca del Bages trobareu la vila de Navarcles, que des del 2007 ofereix a tots els autocaravanistes un àrea d’autocaravanes. Però Navarcles no només té un àrea d’autocaravanes.

De entrada, presenta una interessant situació geogràfica, a cavall de la cruïlla entre l’eix de Llobregat o C-16 i l’eix tranversal o C-25; una cruïlla que segur molts hem recorregut en els nostres viatges i escapades en autocaravana.


I una vegada sigueu a Navarcles, allà podreu trobar molts al•licients turístics i culturals que us invitaran a visitar-la. A continuació us faig unes pinzellades:
Com la seva singular festa de Monacalia celebrada al març o a l’abril, segons l’any.
I si busqueu cultura, la trobareu escrita amb lletres majúscules a Sant Benet de Bages.





Trobareu la seva gastronomia a base de bons embotits, la seva amanida navarclina i tot regat amb vins amb DOP
També, si voleu estirar les cames, només cal atansar-se a l’entorn natural del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, ple de rutes de senderisme.

Tots aquests atractius i molts més pots trobar-los aquí. I si no us importa fer un petit desplaçament, molt a prop, quasi a tocar de la ma, teniu Manresa o les Valls del Montcau, dos bons destins per passar una jornada.



Ah! I és clar, Navarcles ofereix a tots els autocaravanistes que la visitin la seva àrea d’autocaravanes, amb punts de buidat, sortidor d’aigua, possibilitat de connexió elèctrica i diverses places d’estacionament i pernocta.





Marce
marcecrn@yahoo.es
Cornellà de Llobregat, 5 de febrer de 2012