dimecres, 9 de gener del 2013

Lleida, destí autocaravanista per aquest hivern...i molt més.


Ahir vaig rebre, del Club d’Amics de Lleida, el vídeo promocional de la campanya d’hivern d'Ara Lleida i com jo sóc un enamorat d’aquesta part de Catalunya ho vull compartit.




Com és la campanya d’hivern es veu molta neu i està focalitzada en el Pirineu, un Pirineu majestuós. Jo aprofito per recordar que Lleida també té la seva Plana on trobareu molts  motius per dedicar-li una escapada en autocaravana, sobre tot d’aquí a una parell de mesos quan la primavera comenci a entapissar-la de verd sota uns cels netíssims ( amb el permís de la boira, és clar).Com a mostra: posta de sol a Ivars.





I si visiteu el Pirineu de Lleida amb autocaravana ja ho sabeu: no cal que perdeu el temps escollint quina àrea d’autocaravanes podreu visitar perquè només hi trobareu una, la de Tremp. Tremp és l’únic municipi del Pirineu lleidatà que ha apostat per la nostra manera de fer turisme i només per això val la pena fer-hi una parada, conèixer els seus atractius turístics o consumir en el seu comerç local. 






Malauradament no en trobareu més àrees, i si comparem aquesta situació amb la que trobareu al vessant francès, la comparació és odiosa.


Tant de bo que durant aquest 2013 puguem celebrar la implantació d’alguna àrea més lleidatana, que ens faci , als autocaravanistes, gaudir millor dels atractius de Lleida ... sense tenir la necessitat d’haver de saltar al cantó francès.

Salutacions,

Marce.
elmonperlafinestra@gmail.com