dimecres, 21 d’agost del 2013

ACTUALITZACIÓ Inici de regulació de pernocta al Delta de l’Ebre

Abans d’ahir vaig descobrir una altra referència de la notícia que comentava l’altre dia sobre l’ inici del controlar de la pernocta d’autocaravanes al Delta de l’Ebre. Aquesta referència diu el mateix , però com l’he trobada en un web gencat , sembla com més oficial, sobre tot si comença amb un títol com aquest:  Informació directa als usuaris d'autocaravanes, rulots i tendes de campanya sobre la prohibició d'acampar a les platges.

Un petit tast:
“El Cos d'Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, va iniciar ahir dimecres ( pel dia 3 de juliol)  la campanya informativa - sobre el terreny- en relació a la prohibició d'acampar a les platges del Delta”
 
“Aquest dies, els Mossos d'Esquadra, Seprona i les policies locals de l'Ampolla, Deltebre i Amposta ampliaran la informació al camp. Més endavant, les forces de seguretat aplicaran la llei. Les sancions poden arribar fins als 6.000€”.

Aquí teniu l’enllaç.

Res a afegir a allò que deia l’altre dia. Si de cas insistir en fer difusió i publicitat de les dues àrees d’autocaravanes que , sortosament, els autocaravanistes podem trobar al  Delta:
-    L’àrea municipal dels Muntells.
-    L’àrea del restaurant l’Estany, a l’Encanyissada.




Allà podrem estacionar, pernoctar i omplir/buidar dipòsits d’aigües, per uns preus que van de 3 a 6 €, i a pocs minuts de la platja; i amb  botigues o restaurants a tocar, on poder omplir el nostre rebost o tastar la cuina del Delta. 
Salutacions,

Marce,