dissabte, 29 de gener del 2011

La proposta pel febrer: en autocaravana cap a Manresa


Pel proper mes de febrer he pensat en un lloc, que per la seva situació, penso que és de fàcil accés des de qualsevol punt de Catalunya, al estar en una cruïlla de camins que travessen Catalunya de sud a nord ( la carretera C-16) i d’est a oest ( la C-25). Es tracta de Manresa.

Allà celebren la fira tradicional de l’Aixada, tota una referència en les festes tradicionals catalanes i plena d’activitats lúdico–festives que fàcilment poden omplir una escapada en autocaravana de cap de setmana.

I si us interessa el tema de les excursions i les caminades podeu mirar de participar en la Transèquia , una caminada popular per totes les edats, sense ànim competitiu, que si bé es farà al març, l’esmento per la seva relació històrica amb Manresa i les seves festes. Us podeu afegir a la ruta proposada allà on us vagi be, i l’organització ja s’encarrega de tornar-vos al vostre punt de sortida.









I
si , per dates, no us va bé acostar-vos a Manresa, relativament a prop teniu destins on detenir la vostra autocaravana. Com, per exemple, visitar alguna de les colònies industrials que jalonen el curs alt del riu Llobregat, i conèixer la vida en aquests nuclis industrials.

O fer una visita al Parc Natural de la Muntanya Montserrat, farcit de molts punts d’interès natural i cultural.





I acabo assenyalant que per visitar aquest zona, podeu disposar de l’àrea d’autocaravanes de Navarcles, dotada de tots els serveis necessaris per buidar i carregar aigua, així com de places d’estacionament.



Salutacions,
Marce
marcecrn@yahoo.es


Vols imprimir l'article?