divendres, 7 de gener del 2011

La proposta del gener: en autocaravana pels Aiguamolls de l’Empordà

Per aquest mes de gener us parlaré d’un destí per terres empordaneses. Es tracta del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Nosaltres l’hem redescobert fa uns dies i ens ha agradat molt. Ja no recordàvem la seva riquesa natural; i a més, en aquestes dates es poden veure un munt d’espècies que hi passem l’hivern amb l’afegit que no trobareu molta gent, donat que és temporada baixa. En conclusió, que val la pena fer una visita en aquesta època.










El Parc disposa d’un ampli pàrquing asfaltat i al centre d’interpretació us poden recomanar sobre els diversos itineraris que hi ha, ja siguin en bici com a peu. Ah!, i no oblideu la càmara de fotos uns prismàtics. I si voleu identificar a la zona altres destins turístics, que n’hi ha i de molts importants , podeu fer una recerca aquí.

Des del punt de vista de la logística autocaravanista disposeu d’àrea d’autocaravanes a prop de Figueres, concretament a l’àrea de servei L’Empordà, a l’AP-7 km 35, en ambdós sentit de la calçada. I ara que és temporada baixa, no crec que tingueu molts problemes per pernoctar allà on vulgueu, fent servir, això si, un comportament cívic respectuós.





Salutacions i bona ruta,
Marce.
Cornellà de Llobregat, 7 de gener de 2011.
marcecrn@yahoo.es