divendres, 12 de desembre del 2008

A partir d’ara, una mena de guia...o no.

Intentaré iniciar el costum mensual de destacar, a tall de guia, atractius d’alguna comarca que bé poden merèixer una escapada autocaravanista. La meva intenció seria fer l’article amb prou antelació de tal manera que els comentaris i suggeriments puguin aprofitar-se per l’autocaravanista interessat.

Al darrera d’aquests comentaris o suggeriments no trobareu cap interès econòmic i en canvi si que us trobareu una dedicació variable (ja veurem si tinc disponibilitat per afrontar aquest compromís mensual); i també trobareu les ganes de publicitar el territori en qüestió pels seus valors culturals; i perquè no, aprofitar per promoure els llocs on n’hi han iniciatives que afavoreixin l’autocaravanisme. I per tal de no avorrir, seran com pinzellades curtes i breus.

Naturalment els meus suggeriments no us descobriran la sopa d’all. Tota la informació que exposi l’hauré trobada per internet, o en fulletons i llibres turístics, o seran producte de l’experiència pròpia.

Nota: us he posat com a imatge un fragment de la portada d’una mena de guia turística de Catalunya del 1887. Molt curiosa en les seves observacions, algun dia us en parlaré.