diumenge, 22 de setembre del 2013

Pirinexus: el Pirineu en bicicleta... i autocaravana.


La passada primavera va entrar en funcionament Pirinexus, una iniciativa turística consistent en una ruta cicloturista a cavall del Pirineu, entre terres gironines i nord-catalanes. Es tracta d’una ruta circular que a més de potenciar els aspectes estrictament ciclistes, també ofereix a l’usuari tota la riquesa cultural i natural d’aquelles terres.

I com som molts els autocaravanistes que també carreguem les bicicletes en les nostres sortides he fet l’exercici d’indicar les àrees d’autocaravanes més properes a la ruta, per si algú  les necessita fent la ruta o alguna de les seves etapes.


Les àrees que destaco són aquelles de les que he tingut notícia fins a dia d’avui: 

El Voló: dades.

Figueres: Figueres: àrea d’autopista L’Emporda, AP-7, km 35. Àrea d’autocaravanes en ambdós sentits de la marxa. 





Sant Feliu de Guíxols: dades
Quart: dades
Sant Joan de les Abadesses: dades
 
Amèlia els Banys: al costat del Càmping Amèlia ( Rue de Lledoners) i visible des de la carretera D115. Gestionada pel mateix càmping. S’hi pot pernoctar, previ pagament al càmping. 

 

Sortosament cada vegada existeixen més àrees que fan que els autocaravanistes puguem gaudir plenament d’aquesta mena de productes turístics.
 
Un apunt: encara que no practiqueu el ciclisme la guia Pirinexus m’ha semblat molt complerta en contingut i pot ser una bona font d’informació si visiteu aquelles comarques. La guia la podeu descarregar del web de Pirinexus.

Marce
elmonperlafinestra@gmail.com