dimecres, 20 de febrer de 2008

Hivern plujós, sostre perillós ....o en perill.

El passat dissabte, dia 16 de febrer, a l’entrar dins l’auto em vaig trobar a un problema dels grossos: tenia filtracions d’aigua al sostre, des de les claraboies del saló i de la cuina.Del conjunt de llums de la claraboia del saló gotejava l’aigua al terra de l’auto, on s’havia fet un petit bassalet. Mal rotllo: tot indica que ha hagut un problema en l’estanqueitat de les juntes entre la cara exterior del sostre i el marc de les claraboies. He de dir que fins a dia d’avui el nostre sostre no ha patit cap esforç, vull dir que ni hem caminat per sobre, ni hem carregar la baca ni portem arcons ni aparells d’aire condicionat o similars. Fins i tot la neteja del sostre la fem des de plataformes o escales laterals.
La qüestió es que ens entra aigua, tenim la tapisseria del sostre tacada

i , per inflament del panell de fusta mullat, s’ha arribat a esquerdar el marc de la claraboia del saló per dos llocs.

Després de l’emprenyament lògic, considerant que només té 3 anys de vella, contacto amb el distribuïdor oficial de la marca , M3 Caravaning, per tal de buscar una solució i , grata sorpresa per a mi, em comminen a que porti l’autocaravana el més aviat possible, aquell mateix matí.
Conclusió: tenim l’autocaravana al quiròfan, esperant-hi torn, i fins passades setmana santa de ben segur que no podrem sortir...adéu a l’escapada a València ciutat, al viatge de setmana santa...i ja veurem.
Avui, amb el cap més fred, he fet una carta de queixa adreçada al fabricant (Bavaria) i al seu grup (Pilote), fotos incloses.

I ja està, ja veurem com acaba això.
Marceliano Cardoso Romero
Cornellà de Llobregat, 20 de setembre de 2008.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs si que te c*ll*ns la cossa, perquè si una silicona als 3 any dona problemes no vullc contarte quan passen 3 anys més.
Salutacions J@vi