divendres, 8 de febrer de 2008

Un llibre i alguna cosa més

Ahir a la tarda vaig descobrir un llibre que em va semblar interessant i útil a l’hora de planificar les nostres escapades o sortides. Es tracta d’un llibre que recull tots els Bens Patrimoni de la Humanitat que existeixen a Espanya (ull! ni més ni menys que 39!!!), amb una breu descripció dels llocs, fotos a color i informació d’interès ( horaris, preus, transports, pàrkings, etc .) Com l’edició és força actual (gener 2007) considero que les dades que aporta són vigents; quan perdin vigència sempre serà un bon catàleg il·lustrat de llocs visitables, i internet ja m’ajudarà a actualitzar les dades. Ah! I un preu interessant: 3 € .
Si a algú li interessa, anoto les dades de la troballa:
Lloc: Eroski de Cornellà de Llobregat, secció de llibres.
Llibre: Guia Práctica Consumer-Eroski Núm.18 . Los Bienes Patrimonio de la Humanidad en España (311 pàgines). Ed.Fundación Eroski . ISBN:84-933514-4-X
Preu: 3 €.
I ja posats a recomanar, i dins del mateix entorn Eroski: a la seva web tenen una secció dedicada al Parcs Naturals, amb informació sobre cada lloc, situació, centres d’interpretació, serveis disponibles, etc. Per fer-te una primera idea d’un parc és perfecte.
Enllaços:
http://parquesnaturales.consumer.es/
Marceliano Cardoso Romero
Cornellà de Llobregat, 8 de febrer de 2008.