dilluns, 19 de maig del 2008

1970: quan l’autocaravana entrà a l’era espacial


Només feia un any que l’home havia trepitjat la Lluna, que de la ciutat d’Austin, Texas, començaven a sortir al carrer las Glastron Motorhome: una integral d’uns 6 metres de llarg, amb un disseny que de ben segur hauria encantat al mateix Flash Gordon.
I ull! Que estava completament equipada: mireu quin armari per a guardar la roba, i l’aigüera de... dos piques!!! una cosa que no es veu ni en les actuals autocaravanes d’alta gama ; i està clar que una cuina que no tingui quatre fogons, no és cuina ni és res!!; i aquestes lliteres superamples...
ja veieu, fa quasi 40 anys ja hi havia gent que apostava per això de les autocaravanes. I fins i tot no dubtaven en incorporar l’FM a la radio!!!...tot un luxe.
Us deixo amb aquesta família autocaravanista descansant al seu saló i si voleu saber més aqui podreu trobar el fulletó que anunciava aquesta reina de les autocaravanes i els seus accessoris...n’hi ha un que jo interpreto que és la centraleta i que sembla més una complerta estació meteorològica.
Una passada d’autocaravana, aquesta Glastron; igual que els seus dissenyadors, uns avançats al seu temps.
Salutacions.
Marce,
Cornellà de Llobregat, 19 de maig de 2008.