diumenge, 26 de febrer del 2012

Autocaravana s’escriu amb V de vinya


Des de fa uns anys, al món autocaravanista català s’han produït complicitats entre el món de la vinya i el de les autocaravanes, a l’estil de com fan a altres parts d’Europa. La primera que recordo és l’ha establerta entre la Secció d’Autocaravanes de l’UCC amb un col•lectiu de cellers de Subirats, a la comarca de l’Alt Penedès, sota el nom de L’encant de Subirats en autocaravana.








A posteriori, va sorgir la iniciativa del celler Art Cava ( Avinyonet del Penedès), on a apart dels productes vitícoles ofereixen als autocaravanistes la possibilitat de pernoctar, fer barbacoes i un àrea d’autocaravanes.







Doncs bé, ara m’acabo d’assabentar d’una iniciativa semblant, però aquesta vegada situada al Bages: a l’Heretat Oller del Mas, on acaben d’establir per als autocaravanistes un ample ventall de possibilitats de lleure que passen per la visita al celler, la degustació dels seus vins, la pràctica del Golf pitch&put o el passeig a cavall per les vinyes. També les instal•lacions disposen d’un restaurant que ofereix menús que van dels 10 als 15 € . I de cara al bon temps tenen la intenció d’oferir als visitants unes pistes de pàdel i dues piscines.





Ara mateix desconec si també ofereixen la possibilitat de pernoctar o la previsió d'un àrea de serveis d’autocaravanes pròpia. Aquests detalls així com conèixer les tarifes que apliquen podeu consultar-les contactant amb ells, ja que les visites s’han de concertar prèviament.

Salutacions i que s’estengui l’exemple.

Marce
marcecrn@yahoo.es
Cornellà de Llobregat, 26 de febrer de 2012