dimecres, 26 de desembre del 2012

Amb aquest, n'hem fet cinc.


Ha passat un altre any, i quin any! I no ho dic per la crisi, que també; o per les nostres experiències autocaravanistes que penso han estat d'allò més normaletes. Si m'exclamo de l'any que ara tanquem és per aquest procés que ha iniciat la societat catalana, il•lusionant i històric alhora.

I així, amb un any 2012 ple de tantes fites, el fet que aquest bloc hagi complert cinc anys és la cosa més insignificant que hagi pogut passar; però això no treurà que saludi als visitants que de manera premeditada o totalment casual s’hagin trobat aquest bloc.

Per part meva, i de cara al 2013, miraré d’introduir algun canvi en el bloc en la mesura dels meus coneixements i mentre vagi fent escapades i viatges, hi aniré penjant els relats...i sobre tot que la visita us sigui útil .

Salutacions, moltes gràcies i bona ruta!!!

Marce.
elmonperlafinestra@gmail.com
Cornellà de Llobregat, 26 de desembre de 2012.

5 comentaris:

Fuetimate ha dit...

Una de les millors maneres de viatjar pel món. Esperem que ben aviat ho puguis fer amb el passaport català
Ares
Fuet-i-Mate

Fuetimate ha dit...

Tens raó, no em sonava el nom, però ara, gracies al teu post, ja en soc una experta jajaja

Ares
Fuet-i-Mate

Adolf ha dit...

Està be que a Catalunya tinguem cada vegada més arees, però al Pirineu encara falten arees.
El Pirirneu és un destí abitual dels autocaravanistes i ens falten llocs per buidar i omplir. Molts dels càmpings estan tancats fora de l'estiu. Ens tindrem de moure de cara a les autoritats turístiques i associacions municipalistes.

Marce ha dit...

Hola Fuetimate,
doncs si a les dues coses:
- l'autocaravana és fantàstica per conèixer un territori i de manera lliure,
- i sí: al pas que hi anem, el passaport català el tenim a tocar, només dependrà de nosaltres.

Marce ha dit...

Hola Adolf,
tens tota la raó. I és una llàstima perquè si compares la xarxa d'àrees al vessant francès amb el nostre, fa envermellir. Només tenim dues àrees "pirinenques": Tremp i Figueres (mitjançant peatge) , i al mig, el buit. No sé, veient que les estacions d'esquí passen del tema, la solució estaria en mans d'alguna administració pública ( ajuntament?, consell comarcal ?, etc.) però ara amb la crisi no crec que estiguin per la feina. Tal vegada algun restaurant, o l'àrea de servei del tunel del Cadí. Salut!