dimarts, 27 d’agost del 2013

El Jungle Yacht, una autocaravana per a la jungla


Situem-nos: anys 30 del segle passat. Ara agafeu un italià aventurer, el senyor Attilio Gatti; i un propòsit: fer una expedició per , en aquell temps, el procel•lós cor de l’Africa negra. Resultat: la Jungle Yacht, un tros d’autocaravana dissenyada per travessar el Congo Belga. 







Construïdes a partir del xassís de camions, feien 13m de llarg i 9 tn de pes. Formaven el campament base de les expedicions del senyor Gatti. I presentaven moltes comoditats com es veu a les fotos. Ah! Cada vehicle carregava un generador elèctric no només per donar servei a l’habitacle, també permetien  electrificar un perímetre de seguretat al voltant del campament, que no es qüestió que un rinoceront t’espatlli la pernocta.

Per cert, el senyor Gatti no només va ser un curiós autocaravanista de viatge per la jungla. De fet va ser un reputat coneixedor del continent africà, escriptor, realitzador de documentals,  antropòleg, etc. I segurament un innovador en el tema de les pernoctes segures...per allò del tancat electrificat.

Informació extreta de: 1940`s , dailymail , unfinishedman .

 

Marce