divendres, 23 d’agost del 2013

Una nova àrea d’autocaravanes a Santa Coloma de Cervelló




El passat dimecres el Jaume, company de la Secció d’Autocaravanes de la UCC, em va informar del resultat reeixit en la promoció d’un àrea d’autocaravanes a Santa Coloma de Cervelló, al Baix Llobregat.


El consistori ha apostat per la nostra manera de fer turisme i acaba de construir una àrea d’autocaravanes al seu municipi. L’àrea es localitza en un lloc ben fàcil de trobar: just al costat de la Colònia Güell, dins de la qual es troba la Cripta Güell, obra del mestre Antoni Gaudí i declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO...poca broma.









La instal•lació es situa justament en el pàrquing pavimentat compartit pel Camp de Futbol i la Colònia Güell. Permet omplir i buidar dipòsits de manera gratuïta, i a pocs metres trobareu un parell de taules de pícnic. Al costat presenta un cartell informatiu, en diversos idiomes, amb les normes d’ús habituals:

-    Estada màxima: 48 hores.
-    Es permet buidar i omplir dipòsits d’aigües.
-    Es permet la pernocta en les places habilitades.
-    No es permet desplegar tendals, taules i cadires , acampar, fer foc, etc.






No cal destacar la importància d’aquesta iniciativa que serà ben aprofitada pels autocaravanistes que vulguin gaudir de la Colònia Güell, del patrimoni turístic de Santa Coloma, de la comarca del Baix Llobregat o de la propera capital barcelonina.

Enhorabona als responsables municipals per la iniciativa així com als companys de la Secció d’Autocaravanes de la UCC que amb la seva tasca,  i generalment sense fer gaire soroll, fan la vida més fàcil als autocaravanistes de Catalunya i de la resta d’Europa.


Marce,