dissabte, 27 de novembre del 2010

La proposta del desembre: en autocaravana per la Ruta Comtal


Arriba desembre i aquest mes està farcit de dies festius, de tal manera que al final segons com t’ho organitzis, pots acabar disposant de molts dies per gaudir de l’autocaravana. I per això faig aquesta proposta una mica més ambiciosa en el sentit que l’escapada proposada supera un cap de setmana normalet.

Bé, la idea és realitzar en autocaravana la Ruta Comtal, un destí que us durà per la Catalunya Vella, la que va néixer a l’ombra del Pirineu fa més d’un mil•lenni. La Generalitat de Catalunya la promociona com a destí turístic i ofereix un munt de documentació interessant per planificar i escollir les etapes que més us agradin.

Si voleu fer un tastet:

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.



Fent una ullada al plànol ja s’intueix la importància històrica i artística de les etapes; per no parlar de la bellesa paisatgística, amb unes rutes que us duran des de les cales rocoses gironines a les valls glacials de l’Aran; des de la plana del Bages al cor del Pirineu.....



I amb una mica de sort trobareu en la ruta alguna àrea d’autocaravanes, sobre tot a la Ruta Sud. A la Ruta Nord em sembla que hauríeu de passar a França.

Tota la informació turística la podeu trobar aquí.
Sobre les àrees d’autocaravanes a Catalunya, aquí . I pel que fa a les àrees de la banda francesa, podeu escollir entre les del Departament dels Pirineus Orientals o les del d’Arieja.

Marce.
Cornellà de Llobregat, 28 de novembre de 2010.
marcecrn@yahoo.es